Blacklightparty, Blacklightfeest

Blacklightparty glow in the dark, Dinner in the dark.

Een van de hipste, nieuwe trends bij housefeesten, studentenfeesten en verjaardagsfeesten over de hele wereld is het glow-in-the-dark-thema.

Bij dit soort feesten worden de gasten gevraagd fluoriserende kleding en glow-in-the-dark-accessoires te dragen, die onder blacklight oplichten en een magische, veelkleurige ervaring opleveren. Als je het perfecte glow-in-the-dark-feest wilt geven, kom je een heel eind met een beetje planning.

Vraag alle bezoekers, vrienden en familie om zich in wit en fluo kleuren te kleden en knal de blacklights aan!
Dit geeft een totaal nieuwe dimensie aan het feest en maakt het geheel weer net even anders dan anders. Maak uw feest compleet met lichtgevende bandjes en glow in the dark schmink.
Omdat het alsnog aardig donker is op een blacklight feest voelen bezoekers zich sneller en meer op hun gemak. Dit nodigt uit en verlaagt de drempel om te dansen en contact te maken.

Wij helpen jullie graag aan de juiste materialen, en accesoires. Blacklight of UV-licht geeft een fluoriserende gloed aan felgekleurde objecten en kleding, waardoor de dansvloer verandert in een wervelwind van kleuren. Hiermee breng je  je feestje wel naar nieuwe hoogten, dus overweeg om een blacklights  te huren.

Koop glow-sticks. Een ander essentieel onderdeel van een blacklight feest  is de glow-stick. Dit is een soort plastic buisje, soms in de vorm van een armband of ketting, die een milde chemische stof bevat die -als je hem activeert- uren lang gaat gloeien. Draag ze om je nek of om je polsen.