Sporten in blacklight, UV sp

Sporten in blacklight

Blacklight sporten / glow in the dark is een nieuwe originele variant op gewoon sporten.

Sporten kunnen zijn volleybal, basketbal, handbal, tennis, badminton, korfbal, voetbal, fitness enz.
In een geheel donkere sporthal of zaal wordt er gesport waarbij het enige licht afkomstig is van UV/ blacklightlampen. Het belangrijkste zijn de natuurlijk de blacklightlampen. Sporten in Blacklight werkt met professionele blacklightlampen op basis van LED techniek. Door deze lampen lichten alleen witte en fluorescerende materialen op. In een verduisterde binnen omgeving komt het blacklight effect nog meer tot zijn recht. Gebruik witte  en fluo accenten in de aankleding van de sportzaal en de sportkledij van de deelnemers. De belijning van het veld plak je af met onze – eenvoudig te verwijderen – UV Neon Gaffa Tape.Dit geeft een echt speciaal effect. Niet alle kleuren wit zijn fluorescerend. In de regel geldt hoe witter hoe beter het effect.

 

Werkwijze.

Wij plaatsen UV Led blacklightlampen op statieven en trussen in elke hoek van de sporthal.  Daarna voorzien we ze allemaal van stroom en richten wij ze op de juiste plekken in het veld voor een optimaal effect!
Dit alles wordt veilig, vlot en professioneel door ons eigen personeel gedaan. Stroomkabels werken we netjes weg; daar mag u geen last van hebben in het donker.
Wij komen op een door u gekozen tijdstip en we gaan pas weg als alles werkt.

Tips:

Hoe meer fluorescerend materiaal er wordt gebruikt hoe groter het effect is.
Anders gezegd, alles wat niet fluoresceert doet niet mee met het spektakel.

UV tape.

Om de velden en netten te markeren leveren we UV tape. UV tape is makkelijk te scheuren en te plakken. Mits binnen een week verwijderd laat de UV tape geen plakresten achter.

Wij gebruiken tape met een breedte van 48 mm. Dit is net zo breed als de eerdergenoemde standaard vloermarkering.
Bij ons verkrijgbaar in de kleuren oranje, geel, groen en roze.

Voor een standaard volleybalveld heeft u 4 rollen nodig
( lengte van de lijnen is ongeveer 90 meter).

De standaard afmetingen van een tennisveld vragen om7 rollen UV  reflecterende tape. (Totale lengte van alle lijnen en net is 157.31 meter.)

De som van de lijnen van een badminton veld (inclusief net) bedraagt iets meer dan 105 meter. Dat komt neer op 5 rollen UV Tape tape.

Nodig sporters uit via een leuke affische.